Datum start:

Avondje uit

Rabo music Rally

Dauwpop

Dauwpop en Rabobank West Twente gaan weer op zoek naar muzikaal Overijssels talent en organiseren daarvoor de Rabo Music Rally.

De finalisten zijn:

- Karel J. Schepers
- The Muncks
- Tricklebolt
- Crazy Daze
- Midnight Motel

De winnaar wordt bepaald door een jury (met leden uit de muziekindustrie) en door publieksstemmen. Het is per direct mogelijk om te stemmen op jouw favoriete finalist via

de site van OverUIT. Ook tijdens de finale is er de mogelijkheid om te stemmen. Zorg dus dat je vooraf en op de avond zelf stemt, want je stem kan zomaar doorslaggevend zijn!

Naast een plek op Jack’s King King podium, wint de winnaar ook:
- Een dag studiotijd bij Hillroad Records in Luttenberg www.hillroadrecords.com
- Een supportshow in grote zaal van Metropool Hengelo
- Een professionele fotoshoot door Fotopartners Zwolle www.fotopartners.nl
- Een workshop door Frank Satink (programmeur verschillende festivals en eigenaar van platenlabels Goomah Music en Cool Buzz)

Reden genoeg om er een mooie avond van te maken! Houdt voor meer info de site in de gaten. Zien we elkaar op 11 april tijdens de Rabo Music Rally finale in De Lantaarn!

Deuren open om 20.30 uur.

Entree gratis

Locatie: De Lantaarn